Wie is Vinteriors?

Vincy VeenVinteriors is een jong bedrijf, opgericht door Vincy Veen, 44 jaar oud en moeder van twee kleine kinderen.

Altijd al hield ik mij bezig met wonen & interieur. Dit begon al in mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis. Daarna richtte ik meerdere studentenkamers met een klein budget stijlvol in. Ook bij mijn vriendinnen verschoof ik wel eens een stoel of bank en zo ontstond er een harmonieus interieur. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige maar ik besloot om mijn hobby verder te professionaliseren en startte met een cursus binnenhuisarchitectuur. Mijn enthousiasme werd alleen maar vergroot, ik rondde de opleiding met succes af en volgde daarna de opleiding tot gecertificeerd verkoopstyliste bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV), hèt trainings centrum voor verkoopstyling van onroerend goed.

Vinteriors staat voor “kwaliteit, deskundigheid en een persoonlijke benadering”.