Wat is Binnenhuisarchitectuur?

Bij Binnenhuisarchitectuur komen alle aspecten samen van het interieur: ruimte-indeling, vorm, licht (zowel kunst- als daglicht) en materiaal.

“Een interieur weerspiegelt een persoonlijkheid en een manier van leven; 
het huis is een plek waar je thuis komt!”

Wellicht bent u uitgekeken op uw bestaande indeling en inrichting van uw huis en krijgt u graag advies hoe dit met kleine of grote aanpassingen veranderd kan worden. De ruimte sluit daarna zowel qua functionaliteit als sfeer (weer) aan bij uw behoeften en wensen.

Het kan ook zijn dat u uw droomhuis zojuist heeft gekocht en u hiervoor een passend en deskundig advies wilt dat aansluit bij het nieuwe huis, uw smaak, wensen en budget.

“Als geen ander ben ik in staat de wensen van mijn opdrachtgever te vertalen in oplossingen. Ik heb het talent om een onaantrekkelijke ruimte te veranderen in een heerlijke woonkamer of een rustgevende slaapkamer. Een ruimte waar aandacht aan is besteed, zorgt voor inspiratie en rust bij de mensen die zich in de ruimte bevinden. Mijn ervaring en kennis met, vorm, kleur, licht, ruimtelijke werking en sfeer, in relatie met het huis is de uiteindelijke totaalbeleving.”

“Vinteriors maakt van uw huis, uw thuis”

Vinteriors heeft gezorgd voor een sfeervolle inrichting van mijn eerste huis! Middels goede communicatie en kennis ontstond er een harmonieus en tijdloos interieur.
Nienke Molenaar - Utrecht

De recreatiezaal was zeer gedateerd, Vinteriors heeft de zaal helemaal opgefrist. Ik ben zeer tevreden en de gasten vinden het helemaal geweldig!
Wilko Veen, campingbeheerder - Zeewolde